Supervisie

In supervisie ontwikkel je eigen stijl van werken en doe je nieuwe inzichten, inspiratie en energie op. Wat centraal staat is je werkervaring en jouw beleving op de werkvloer. De focus van leren is gericht op het ontwikkelen van zelfreflectie en het leren woorden geven aan hetgeen je denkt, voelt en doet. Je leert kritisch te kijken naar jezelf en naar je manier van werken. Op deze manier kun je je stijl van werken aanpassen en afstemmen op jouw prioriteiten van dit moment.

Voor professionals in de hulpverlening en/of het bedrijfsleven. Tijdens supervisie wordt individueel of in kleine groepen gewerkt. Het aantal bijeenkomsten wordt in onderling overleg vastgesteld. Supervisie wordt ook gegeven in het kader van een opleidings- of scholingstraject.

Coaching

Weer met plezier en vanuit je kracht leven en werken. In coaching sta je stil bij jezelf, het gaat om jouw ervaringen. Er wordt gezocht naar antwoorden op de vragen: hoe doe ik, waarom doe ik zo, waar komt dat vandaan, wil ik dat zo houden of wil ik dat veranderen? Je wordt uitgedaagd om te leren je gedachten en gevoelens hierover te verwoorden. Je word je weer bewust van je autonomie, jij bent zelf de regisseur over je leven.

Aandacht en zelfreflectie zijn essentieel om je professioneel te ontplooien. De therapeut neemt je mee in de diepte, de coach zet je weer op je pad. Je treedt  nét buiten je comfortzone te treden zodat je vanuit je kracht je stresszone kunt verkennen.

Wandel- en natuurcoaching

De wind door je haren en door je hoofd
Met je voeten door het water en op de aarde.

Iets buiten vinden en in jezelf.

Wandelen kan rust maken in je hoofd en in je hart

Trotseer weer en wind, kom in beweging en geniet van de natuur.