Over mij

Mijn naam is Abheeru Daansen. Ik begeleid mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en help hen thuis te komen in zichzelf. Door mijn rijk gevulde leven, door mijn eigen zoektocht en het vinden van zingeving, ben ik geïnspireerd om medereizigers te begeleiden in diepgang naar wie en wat we werkelijk zijn.

Sinds 1997 ben ik werkzaam als gediplomeerd lichaamsgericht therapeut. Ik ben opgeleid via de beroepsopleiding van het instituut BodymindSindsdien volgde ik diverse complementaire opleidingstrajecten: Somatic Experiencing, EMDR, Familieopstellingen, PRI. 

Daarnaast heb ik ruim twintig jaar in het onderwijs gewerkt als leraar Engels,  in 2014 maakte ik de overstap naar coaching en supervisie. Naast ondersteuning bij individuele en beroepsmatige veranderingsprocessen begeleid ik ook trajecten binnen het onderwijs.

Het werken met cliënten geeft mij voldoening. Het is heerlijk om iemand in contact te brengen met zijn oorspronkelijke staat. Hier is het goed en  geïntegreerd, stromend en levendig, krachtig en ook gevoelig. In mijn werkwijze ga ik ervan uit dat die open, onbevangen staat er altijd al is. Soms is deze overschaduwd door schrik, pijnlijke bevroren emoties of automatische gedragspatronen.

Het ontstaan van hiervan heeft altijd een logische oorzaak. Deze wordt gedurende de therapie duidelijk. Schaamte of schuld maken vaak deel uit van de afweer, maar zijn nergens voor nodig. Wanneer de afweer aan het licht kan komen en worden doorzien, kan deze smelten en komt er nieuwe energie vrij. Het is heerlijk om daar als therapeut deelgenoot van te mogen zijn.

Samen met mijn vrouw, Shanti Roelofsz Thomas, hebben we de Praktijk voor Lichaamsgerichte therapie. Shanti geeft lichaamsgerichte therapie sessies, EMDR en EMI trauma therapie en VLOW borstweefsel behandelingen. Samen geven we ook enkele keren per jaar de relatiecursus Tweegesprek. In Corona tijden geef ik individueel relatie begeleidings workshops.

Sluit Menu